Kringloop Prins

Adres

Laan van de Mensenrechten 590
7332 AB  Apeldoorn (Gelderland)
055-3125618
Kringloop Prins

Openingstijden

Maandag
9:30-17:00
Dinsdag
9:30-17:00
Woensdag
9:30-17:00
Donderdag
9:30-17:00
Vrijdag
9:30-17:00
Zaterdag
9:30-17:00
Zondag
Gesloten

Informatie

Kringloop Prins is meer dan alleen een kringloop. Het is de grootste kringloopwinkel van Gelderland en ze steunen diverse goede doelen waaronder Kika. Daarnaast is er bij Kringloop Prins is er plaats voor reïntegratie projecten.

Je vindt hier onder andere adresgegevens, openingstijden en beoordelingen. Tweedehands winkelen bij Kringloop Prins kun je 6 dagen in de week. In het overzicht hierboven zie je de openingstijden voor Kringloop Prins. Ontdek de kringloop in Apeldoorn, bekijk ook het overzicht van alle winkels of kijk in het overzicht kringloop in Gelderland voor alle kringloopwinkels in de provincie. De locatie van de kringloop kun je bekijken door te klikken op ‘kaart’. Plan vervolgens direct een route naar Laan van de Mensenrechten 590 in Apeldoorn.

Deel ook je ervaringen met Kringloop Prins. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen. Wil je een vraag stellen aan deze winkel? Kringloop Prins is bereikbaar per email en telefoon.

Beoordelingen

 1. Producten: 7Service: 7Uiterlijk: 8Gemiddeld: 7,3

  Een hele grote winkel met een wat wonderlijk assortiment, soms prijzig, soms weer heel redelijk, daar kan je het wel over hebben over die prijs. Heel veel meubels bedden kantoorinventaris boven. En nep antiek en jaren 60 spul..de boek afdeling is vreselijk geen systeem .maar dat kan nog veranderen de winkel is nog niet lang geopend. Parkeren is zaterdag lastig..

 2. Producten: 9Service: 8Uiterlijk: 9Gemiddeld: 8,7

  zeer grote bijzondere kringloop leuk om te zien dat ale producten die binnenkomen te koop aangeboden worden en niet naar een veiling gaan zoals de foenix in apeldoorn.
  parkeren is wel een dingetje maar zijn toch inmiddels meer plaatsen bijgekomen

 3. Producten: 6Service: 7Uiterlijk: 7Gemiddeld: 6,7

  leuke spullen. heel divers. veel brocante antiek en vintage. wel erg prijzig voor een kringloop.

 4. Producten: 3Service: 6Uiterlijk: 7Gemiddeld: 5,3

  leuke winkel. erg leuk spul. van alles wat. maaar duur! trouwens via marktplaats adverteert hij ook met spul.

 5. Producten: 1Service: 1Uiterlijk: 1Gemiddeld: 1

  Ik heb een zeer slechte ervaring met deze kringloop. Heel erg duur en nergens staan prijze op die worden dan ter plekke bedacht. En wls je op de 2e verdieping bent en ze maar 2 medewerkers in de winkel hebben, moet je weer helemaal naar beneden lopen om te vragen wat bet kost als je dan al een medewerker kan vinden. Daarbij nog eens zeer onvriendelijk personeel. Daarbij hebben ze ook zoveel spullen dat alles op elkaar gepropt staat, daarom erg onoverzichtelijk en het is er ook nog eens erg kouAl met al allemaal dingen waardoor ik er nooit meer kom en het ook niet aanbeveel.

 6. Producten: 7Service: 6Uiterlijk: 6Gemiddeld: 6,3

  Prima winkel wel aan de prijs

 7. Producten: 6Service: 2Uiterlijk: 6Gemiddeld: 4,7

  Grote winkel geen realistische prijzen. Bijv. een kapot stoeltje 65 euro op marktplaats in goede staat soort gelijk 50 euro. Ik hoop dat de benadering wat vriendlijker wordt.
  Dat winkelt zoveel leuker!

 8. Producten: 5Service: 5Uiterlijk: 2Gemiddeld: 4

  Vreselijke winkel. Propvol. Leuke emaille spullen maar nergens prijzen. Wat wel geprijsd was vond ik erg duur.

 9. Producten: 3Service: 2Uiterlijk: 4Gemiddeld: 3

  Heel erg duur! Niet voor de kleine knip

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.