Kringloopwinkel Delft - Rotterdamseweg

Adres

Rotterdamseweg 404
2629 HH  Delft (Zuid-Holland)
015-2563838

Openingstijden

Maandag
10:00-17:00 
Dinsdag
10:00-17:00 
Woensdag
10:00-17:00 
Donderdag
10:00-17:00 
Vrijdag
10:00-17:00 
Zaterdag
10:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Kringloopwinkel Delft - Rotterdamseweg. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloopwinkel Delft - Rotterdamseweg. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Kringloopwinkel Delft - Rotterdamseweg op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Delft of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Rotterdamseweg 404 in Delft.

Deel ook je ervaringen met Kringloopwinkel Delft - Rotterdamseweg. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 6.7

  prima kringloopwinkel als je toch in Delft bent.

 2. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Wat een super gezellige en goede kringloop! Echt veel spulletjes netjes geordend. Zeer vriendelijke dames die er werken en een warm welkom. Al die negatieve berichten: bah is echt onzin

 3. Producten: 3 Service: 3 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 3

  Het enige echt gunstige aan deze kringloop is dat je je centen in je zak kan houden. Wat een idioot prijsbeleid. Ze vragen de hoofdprijs voor spullen die ze gratis krijgen. En echt iets bijzonders... ik heb het niet gezien. Het gebeurd me eigenlijk nooit dat ik bij een kringloop zonder een aankoop de deur uitloop, maar bij deze is het gebeurd.

 4. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.3

  Wel een gezellige kringloopwinkel maar de prijzen worden steeds hoger; voor oude gekrompen truien wordt gewoon 9 euro gevraagd en voor oude afgetrapte schoenen 20 euro. Een kringloopwinkel is juist bedoeld voor mensen met een kleine portemonnee. Dan kun je beter iets nieuws kopen bijnPrimark, Zara of H&M. Wel vriendelijk personeel en een gezellig restaurant met terras.

 5. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Weinig aantrekkelijks. Restaurantje is vaker dicht dan open, jammer

 6. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 7

  Weinig parkeerplek, wat rommelige zaak, wel erg vriendelijk en enthousiast personeel, toch altijd wel een bezoekje waard.

 7. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Nette winkel, overzichtelijk en redelijke prijzen.

 8. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Meubels te duur
  Nette winkel.
  Fijn restaurant, heerlijke koffie.

 9. Producten: 8 Service: 6 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 7.7

  Ruim assortiment en alles is netjes gesoorteerd. Vooral een gezellig restaurantje en schone wc’s. Het is zeker niet te goedkoopste kringloop maar ik heb er al wel een paar keer mooie dingen gevonden. Personeel is redelijk. Boven zijn nog 2 verdiepingen met een ruim aanbod meubels. Er heerst een goede, gezellige sfeer. Zeker aan te raden.

 10. Producten: 6 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Gebeurt vrijwel nooit, maar ik heb hier niets gekocht. Spullen niet heel bijzonder, ook niet heel veel aanbod. Gewone spullen vond ik nog best duur geprijsd. Alle producten zijn schoon en heel. Goede catering/lunchroom met echt lekkere koffie. Omdat de lunchroom tegen slyitingstijd zat, kregen we er een gratis stuk taart bij. Ander pluspunt: meerdere schone toiletten.

 11. Producten: 7 Service: 5 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 6.7

  Grote winkel met een gezellige mogelijkheid om met zicht op de schie voor weinig geld iets lekkers te eten ( vooral de appeltaart is hemels!) De prijs voor boeken en kleding is redelijk ( ook een goed assortiment) voor meubels vaak te duur. Het personeel is vaak minder sympathiek dan je zou mogen verwachten. Zelfs als je spullen komt brengen kan er vaak geen glimlach of bedankje vanaf.

 12. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6

  Klein en duur. Boeken buitensporig geprijsd. Voor wat ze vragen zouden ze minstens de romans alfabetisch kunnen zetten. Kom hier niet meer terug.

 13. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Ruim opgezet. Prijzen variabel. Boeken niet op alfabetische volgorde. Dat is niet altijd heel handig. Iets zoeken kost dan heel veel tijd.

 14. Producten: 8 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Fijne grote kringloop. Veel kleding, meubels en huishoudelijke spullen. Prijzen meestal redelijk soms opeens buiten proportie en daar valt niet over te praten.

 15. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7

  Prima winkel, assortiment niet heel breed, boeken op genre en niet op alfabet. Gemiddeld geprijsd.

 16. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 7.3

  Spullen zijn van goede kwaliteit. En de prijzen zijn schappelijk.

 17. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Prima

 18. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9.3

  Grote winkel, ik kwam er pas achter dat ze zelfs nog 2 verdiepingen boven de begane vloer hebben met volop meubels... Verder begane vloer hebben ze veel kleding en mooi klein huishoudelijk spul en snuisterijen! Vriendelijk, behulpzaam personeel met een glimlach op hun gezicht...

 19. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Nette winkel. Van alles een beetje maar niet veel. Tich wel de moeite om een kijkje te nemen.

 20. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Mooie winkel, prijzen zijn erg verschillend - sommige dingen duur in verhouding met andere dingen die weer erg goedkoop zijn! Super behulpzaam en aardig personeel. Altijd alles keurig netjes en mooi gesorteerd.

 21. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 9.7

  Leuk winkeltje met meer kleding (van goede kwaliteit) dan huishoud e.d. Vriendelijk personeel en verzorgde winkel. Niet heel goedkoop maar zeker niet duur

 22. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Leuke nette winkel met goede spullen . niet duur ivt andere kringloopwinkels

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10