Over ons

De Kringloop App werd in 2013 gelanceerd voor de iPhone. Al snel bleek uit vele reacties, downloads en een gebruikersonderzoek dat er behoefte was aan een onafhankelijk platform dat alle kringloopwinkels in kaart brengt en tweedehands winkelen (nog) leuker en makkelijker maakt.

Daarom werd de startup Kringloop App opgericht en in 2015 lanceerden we een volledig platform bestaande uit apps voor iOS en Android (smartphone en tablet) en een uitgebreide website waarop ook alle kringloopwinkels te vinden zijn.

De app is inmiddels ruim 27.000 keer gedownload en de website verwelkomt ruim 25.000 bezoekers per maand. Het platform bevat inmiddels ruim 1.100 kringloopwinkels in Nederland en deze worden door ons up-to-date gehouden met hulp van gebruikers en winkeleigenaren.

Onze missie

Door kringloopwinkels op een leuke, moderne manier overal toegankelijk te maken willen wij mensen motiveren om (meer) tweedehands te winkelen. Onze missie is:

Bijdragen aan betere wereld van morgen door producten een langer leven te geven.

Achter de schermen ontwikkelen we nieuwe functionaliteiten die tweedehands winkelen nog leuker maken. Dit doen we door te luisteren en samen te werken met gebruikers, bezoekers van kringloopwinkels en winkeleigenaren. Via Facebook, Twitter en onze website kun je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.